Nedstedts Byggtjänst AB

Om Oss – Nedstedt Byggtjänst AB

Nedstedt Byggtjänst AB är ett väletablerat och komplett byggföretag som utför alla vanligt förekommande byggarbeten vid byggnation och snickeri, renoveringar och tillbyggnader. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Södertälje området med omnejd. Inget jobb är för litet eller stort för oss.

 

Totalentreprenad

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Nedstedt Byggtjänst AB utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre renoveringar. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med.

Köksrenovering Järna

Hållbart och Tryggt

Nedstedt Byggtjänst AB är medlem i Byggnads och Småföretagarnas riksförbund. Vi använder endast Svensk arbetskraft och kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga hållbara kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar hos Länsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.

 

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

Ring oss idag 076-240 45 37

Mikael Nedstedt
Byggentreprenör

Kontakta oss idag

    Adress + Ort

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress

    Läs vår integritetspolicy här

    Call Now Button076-240 45 37