Badrumsrenovering Södertälje, Nedstedtbyggtjänst

Nedstedt Byggtjänst AB stationeradei Södertälje är ett väletablerat och komplett byggföretag som utför badrumsrenoveringar och ombyggnationer av badrum i Nykvarn, Järna och Södertälje-området med omnejd till Trosa, Nyköping, Gnesta, Tumba och Strängnäs m.m

Vi erbjuder våra kunder helhetslösningar och tar det totala ansvaret för hela badrumsrenoveringen, ända från början till slut. Detta innebär att du som kund har en kontaktperson genom hela byggprocessen.

Badrumsrenovering Järna
Badrumsrenovering Stockholm

Badrumsrenoverna i Södertälje berättar – ”Renovering av badrum i 5 steg”

För att du som kund ska känna dig extra trygg av ert val av hantverkare, så har vi på Nedstedts Byggtjänst AB tagit fram en 5 stegs process.

Detta så att du som kund vet alla etapper i projektet – från ni tagit kontakt med oss på vår hemsida till att ert drömbadrum är färdigt!

Steg 1 –  Första kontakten med din badrumsrenoverare

De första steget är att ni tar kontakt med oss genom vårt kontaktformulär på vår hemsida eller per telefon. I formuläret kan ni skriva vad ni är ute efter, era förutsättningar och vilken budget ni har.

Därefter tar vi kontakt med er och ser efter vad vi kan hjälpa er med! Vi utför även VVS-relaterade tjänster i hela Stockholm med fokus Södertälje läs mer här.

Badrumsrenovering Järna
Badrumsrenovering Stockholm
Steg 2 – Offert och Kundmöte

Efter vi har haft kontakt så kommer en av våra projektledare kostnadsfritt hem till dig och tittar på ditt projekt samt hjälper dig med att rita och designa ditt badrum samt ger dig en prisoffert, tidsplan och ritning vid beställning.

Nedstedt Byggtjänst hjälper dig även med att välja rätt produkter och material efter de förutsättningar som finns. Om du har egna önskemål, så bollar vi gärna idéer. Detta så vi kan bygga ert drömbadrum!

 

 

 

Steg 3 – Kontraktskrivning

När en av våra projektledare har färdigställt  hemmabesöket kan vi skriva kontrakt. Vi på Nedstedt skriver alltid våra avtal med Hantverkarformuläret 14, där tidsplan, pris och en tydlig arbetsbeskrivning finns på plats för ditt badrum. Här finns det också tillfälle att bestämma tillägg eller ändringar.

För att du ska känna dig extra trygg, så vill vi informera att Nedstedts innehar våtrumscertifikat och behörighet från Byggkeramikrådet, BKR. Vi använder endast svensk arbetskraft och kvalitetsmaterial från ledande leverantörer.

 

 

 

Badrumsrenovering Stockholm
Badrumsrenovering Södertälje

Steg 4  – Uppstartsmöte 

Innan byggprocessen påbörjas så har vi ett uppstartsmöte. I detta möte träffas alla yrkesgrupper samt projektledaren och går igenom alla etapper. Vi tar även tillfället här att komma överens och rita till de sista detaljer såsom väggar, golv och inredning. Detta så du ska känna dig trygg och få ta del av all information gällande ert nya badrum!

 

 

 

Steg 5 – Slutbesiktning

Efter allt arbete är färdigt och badrummet är redo så utför vi en slutbesiktning, vilket innebär en genomgång av arbetet, egenkontroll (där beställaren utser en opartisk besiktningsman) samt att kvalitetsdokumentation överlämnas. Dokumentationen är framförallt viktigt att spara vid flytt, då det ökar priset på er bostad! Vi är även verksamma rörmokare läs mer här

 

 

 

Badrumsrenovering Södertälje
Mikael Nedstedt
Byggentreprenör

Kontakta oss idag

    Adress + Ort

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress

    Läs vår integritetspolicy här

    Call Now Button076-240 45 37